Bizovačke toplice

Najveći turistički kompleks u samom srcu Slavonije, Bizovačke toplice, nudi bogatu ponudu atraktivnih sadržaja za velike i male.
Kompleks se sastoji od:
Hotela Termia (trenutno u renoviranju)
Grada vode Aquapolis i
Lječilišta Bizovačke toplice.

Grad vode Aquapolis

Najveći vodeni park u istočnoj Hrvatskoj – preko 4.000 m2 vodenih površina

Nezaboravan odmor na višenamjenskom kupališnom kompleksu sa 11 bazena uključujući najveći bazen s valovima u Hrvatskoj, brojne vodene atrakcije kao što su vodene masaže, zračni gejzir, ležeće zračne masaže, vodena gljiva, vodeni tobogan, dva vodena slapa , bogatu gastronomsku ponudu i još puno toga…

Sve to upotpunjuju sunčalište i sportski tereni za veliki i mali nogomet, košarku, tenis, odbojku na pijesku, rukomet, dječji kutak, proslave dječjih rođendana, pool partyji, koncerti popularnih izvođača.

Lječilište Bizovačke toplice

Izgrađena 2016., nova zgrada Lječilišta Bizovačke toplice sadrži 56 novih dvokrevetnih soba i 2 vrhunski uređena apartmana.

Ugledni fizijatri i stručni tim fizioterapeuta svoje iskustvo stavlja u službu pacijenata u novom modernom zdanju.

Dvije vrhunski opremljene sobe za tretmane i ljekovita bizovačka voda su idealni sastojci za rehabilitaciju koja će vam popraviti kvalitetu života.

Prema balneološkim karakteristikama bizovačka geotermalna voda pozitivno i ljekovito djeluje na: bolesti i oštećenja lokomotornog sustava, oštećenja središnjeg i perifernog živčanog sustava, ginekološke bolesti, rekovalescenciju i oporavak...

INFO:
Sunčane toplice d.o.o.
Adresa: Sunčana 39
31222 Bizovac
Odjel prodaje i marketinga:
tel.: +385 (0) 31 685 150, +385 (0) 31 685 180
fax: +385 (0) 31 685 152
e-mail: prodaja.bizovac@bluesunhotels.com
web: www.bizovacke-toplice.hr
www.facebook.com/Bizovacketoplice