25.02.2014

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u programu „Potpore događanjima“ - obavijest

TURISTIČKE ZAJEDNICE ŽUPANIJA I GRADA ZAGREBA
- SVIMA -

Ur.br: 231-1/04-2/14
Zagreb, 25. veljače 2014.

PREDMET: Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u programu „Potpore događanjima“ - obavijest

Poštovane kolegice i kolege,

obavještavamo Vas kako je Hrvatska turistička zajednica objavila program Potpora događanjima, te molimo objavu na vašim web stranicama:
http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/Potpore-HTZ-a/Potpore-dogadanjima?Y2lcMzY0OCxwXDI0Mg%3d%3d

Posebno vam obraćamo pažnju na činjenicu kako je vaše djelovanje u vidu ovog javnog poziva potrebno prema točci I.B, točnije potpore MEĐUNARODNIH TOP DOGAĐANJA,
te vas molimo da proučite Javni poziv i aktivno se uključite, a s obzirom da se kandidature za prethodno navedeni tip događanja odvija na način kako stoji u Javnom pozivu:

I. Rok i način podnošenja kandidatura
A. MEĐUNARODNIH TOP DOGAĐANJA

Organizatori događanja, kandidaturu s cjelokupnom dokumentacijom iz točke VI. Javnog poziva, podnose Turističkoj zajednici županije, odnosno Turističkoj zajednici grada Zagreba, u kojoj se događanje zbiva.

Kandidature se šalju u zatvorenoj omotnici s naznakom „Javni poziv za potpore događanjima (TOP događanja) – ne otvaraj“.

Rok za podnošenje kandidatura Turističkoj zajednici sukladne županije, odnosno Turističkoj zajednici grada Zagreba je do 14. ožujka 2014. godine (u obzir dolaze i kandidature s datumom otpreme pošte od 14. ožujka 2014. godine).

Turistička zajednica županije, odnosno grada Zagreba, vrši selekciju kandidatura, sukladno kriterijima iz točke V. ovog Javnog poziva te dostavlja prijedlog najviše tri (3) TOP događanja Hrvatskoj turističkoj zajednici zajedno s dokumentacijom, koja se sastoji od:

  • zapisnika Povjerenstva za selekciju za odabrane tri (3) kandidature ,
  • popisa svih pristiglih kandidatura,
  • cjelovitu dokumentaciju iz točke VI. Javnog poziva za sve kandidature pristigle u turističku zajednicu županije i Turističku zajednicu Grada Zagreba.

Turistička zajednica županije, odnosno grada Zagreba dostavlja naprijed navedeni prijedlog sa zapisnikom, popisom i dokumentacijom svih pristiglih kandidatura Hrvatskoj turističkoj zajednici najkasnije do 21. ožujka 2014. godine.

Sve kandidature dostavljene Hrvatskoj turističkoj zajednici od strane turističkih zajednica županija i Turističke zajednice Grada Zagreba bit će bodovane i ocijenjene sukladno kriterijima iz točke V. ovog Javnog poziva i rangirane za odabir događanja i dodjelu bespovratnih sredstava potpore za međunarodna TOP događanja i nacionalna i regionalna događanja.

Unaprijed se zahvaljujemo, te stojimo na raspolaganju.

Lijep pozdrav,
Mihaela Kadija, univ. spec. oec.
voditeljica, v.d.

Služba za razvoj ponude
Hrvatska turistička zajednica - Glavni ured
Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb
Tel. +385 1 4699 309
Fax. +385 1 4557 827
www.hrvatska.hr

prethodna sljedeća