22.02.2016

Bogato koncertno proljeće u gradu na Dravi

Nakon zimskog zatišja, pred nama je bogato koncertno proljeće u gradu na Dravi.

Sezonu otvaraju dva tamburaška koncerta. Prvi je onaj Slavonia Banda, 25. veljače u klubu Outside, a četiri dana poslije u kinu Uranija dečki iz TSK-a promovirati će svoj album prvijenac "To nisam ja".

12. ožujka u Osijek, točnije dvoranu Gradski vrt, dolazi jedinstveni glazbeni velemajstor Tony Cetinski.

Samo tri dana kasnije u kino Europa dolazi legendarni punk-rockeri iz Zagreba, Hladno pivo. Cijena ulaznice za njihov koncert je 60 kuna.

Niz odličnih koncerata u ožujku nastavlja srpska grupa S.A.R.S. Mnogi će reći "Opet oni!". I istina, ne znamo tko je održao više koncerata od njih u posljednjih nekoliko godina u Osijeku, ali činjenica je da je baš svaki njihov nastup u Osijeku - rasprodan. A po vašim prvim reakcijama, vjerujemo da će i ovaj put biti tako. Koncert će se održati u subotu, 19. ožujka u Hangaru (prijamna zgrada Športsko-poslovne zračne luke Osijek-Čepin). Organizatori (OSA) su najavili da je ovaj koncert samo prvi u nizu koji će ove godine organizirati na toj lokaciji.

A zakraj (barem dosad objavljenih koncerata) jedna velika poslastica. U dvoranu Gradski vrt, 9. travnja, dolazi legendarni bosanski pjevač Dino Merlin. Cijene ulaznica još nisu objavljene.

Više na: sib.rtl.hr/lifestyle/koncerti/17594-bogato-koncertno-proljece-u-gradu-na-dravi.html

prethodna sljedeća