30.06.2015

Besplatne samostalne web stranice za privatne oglašivače

Tražilica smještaja SeeCroatia.com svim svojim korisnicima od prošlog tjedna nudi i mogućnost besplatne izrade samostalnih web stranica, prevedenih na 12 jezika, uz mogućnost izbora naziva i dizajna stranice.

SeeCroatia već 8 godina privatnim iznajmljivačima nudi besplatno oglašavanje na svojoj tražilici SeeCroatia.com, bez provizije uz direktan kontakt s vlasnicima smještaja.

Iznajmljivačima je na raspolaganju korištenje sustava za definiranje zauzetosti smještajnih kapaciteta, određivanja cijene po proizvoljnim terminima te kreiranja elektronskih ponuda koje možete slati svojim gostima nakon što primite upit za smještaj. Samostalne web stranice koje su dio besplatne usluge za korisnike SeeCroatia tražilice sadrže čitav niz informacija o Vašim smještajnim lokacijama, korisne podatke o Vašem mjestu i regiji, a optimizirane su za prikaz na svim mobilnim platformama.

Ukoliko još niste korisnik SeeCroatia tražilice, Vaš korisnički račun možete izraditi na adresi www.seecroatia.com/uredi.

Detalje o novoj besplatnoj usluzi samostalnih web stranica potražite na stranici seecroatia.com/zelimsvojweb/ ili na email adresi info@seecroatia.com.

prethodna sljedeća